petak, 23. april 2021.

RTV Brus

Prvi ovogodišnji letnji promo vikend na Kopaoniku

30. juna
10:13 2020

Letnja sezona na Kopaoniku zvanično je startovala 18. juna 2020. godine, kada su Skijališta Srbije počela sa letnjim režimom rada. Radno vreme sadržaja na Kopaoniku će biti od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a od petka do nedelje od 10 do 17 časova. Posetioce ove godine očekuju raznovrsni sadržaji, prijatne temperature i potpuno obezbeđena i sigurna destinacija sa poštovanjem svih mera predostrožnosti.

Među atraktivnim letnjim sadržajima su letnje skijanje, bob na šinama, avantura park, teretana na otvorenom, tjubing, zip-lajn, mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, paraglajding, streličarstvo, jahanje konja, panoramsko razgledanje žičarom, pešačke ture, rafting Ibrom, manastirske ture. Za najmlađe posetioce i ove sezone biće aktivan avantura park.

Kao i prethodnih godina, posetioci će i ovog leta moći da iskoriste 4 termina, u okviru kojih će se odobravati 15% popusta na određene sadržaje. Još jedna novina ovog leta će biti piknik ture, gde će turisti moći da uživaju u vožnji e.bike-om, panoramskom vožnjom žičarom, obilaskom veoma atraktivnih i zanimljivih lokacija i ručkom u prirodi. Ove piknik ture će biti organizovane svake subote.

Promotivni paketi i akcije za letnju sezonu 2020. su: od 3. do 5. jula, od 24. do 26. jula, od 7. do 9. avgusta i od 21. do 23. avgusta.

Iz iste rubrike