petak, 23. februar 2024.

RTV Brus

Ministar Bratislav Gašić u obilasku Policijske stanice u Surdulici

Ministar Bratislav Gašić u obilasku Policijske stanice u Surdulici
29. novembra
20:44 2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas prilikom obilaska Policijske stanice u Surdulici da će Ministarstvo nastaviti sa ulaganjem u jačanje i razvoj srpske policije i najavio da će u narednom periodu ova policijska stanica biti rekonstruisana.

Ministar je podsetio da su u prethodnom periodu rekonstruisani objekti policije u Vranju, Bujanovcu i Vladičinom Hanu, kao i da su u toku radovi na objektima u Bosilegradu.

Dodao je da je u planu i izgradnja vatrogasnih stanica u Bosilegradu i Vladičinom Hanu i da je u toku izrada projektne dokumentacije za ove investicije.

Prema njegovim rečima cilj je da sve policijske stanice i uprave u Srbiji imaju jednako dobre uslove rada.

„Naš moto i politika je ulaganje u ljude. Svako ulaganje u policiju je ulaganje u bezbednost naših građana, u efikasnije i brže ostvarivanje njihovih prava iz nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova. Zato ćemo nastaviti da planski obnavljamo, ali i izgrađujemo nove objekte u kojima rade pripadnici MUP-a“, kazao je ministar.

Na sastanku sa rukovodiocima Policijske stanice u Surdulici predočeni su rezultati rada ove stanice u borbi protiv svih vidova kriminala.

Iz iste rubrike