RTV Brus

Ministar Bratislav Gašić položio kamen-temeljac nove zgrade Komande Žandarmerije u Rakovici

Ministar Bratislav Gašić položio kamen-temeljac nove zgrade Komande Žandarmerije u Rakovici
16. novembra
18:26 2023

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen-temeljac za izgradnju nove zgrade Komande Žandarmerije u Rakovici i poručio da su pripadnici ove elitne jedinice ponos Republike Srbije.

„Vi jeste ponos Srbije, vi pokazujete to svakog dana. Ono sa čim svi zajedno možemo da se pohvalimo jesu rezultati koje imamo i želim da budete još zadovoljniji. Do kraja godine stiže vam oprema koju ste vi birali i za koju ste rekli da vam treba i odgovara“, poručio je ministar Gašić, zahvalivši se svim pripadnicima Žandarmerije na trudu koji ulažu prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka.

Kako je istakao ministar Gašić, pripadnici Žandarmerije su ti koji odgovorno brinu o bezbednosti građana Republike Srbije.

„Nijedna organizovana kriminalna grupa i nijedan kriminalac nije dobrodošao u Republiku Srbiju. Vi ste tu da sprečite svakog od njih ko na bilo koji način želi da ugrozi bezbednost građana Srbije ili naše dece“, rekao je ministar Gašić, poželevši pripadnicima Žandarmerije dobro zdravlje i sreću, kao i da nastave da obavljaju svoje poslove složno i odgovorno kao i do sada.

Iz iste rubrike