RTV Brus

„Dan zapošljavanja“ u opštini Brus

29. oktobra
15:33 2021

U organizaciji lokalne samouprave Brus i kompanije MK Mountain Resort, u Maloj sali Centra za kulturu u Brusu, organizovan je „Dan zapošljavanja“ za više od 50 radnih mesta u hotelu Grand, na Kopaoniku.

Hotel Grand , koji spada u red najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije od 2009. godine je u sastavu kompanije MK Group.

Kao lider u ovoj oblasti, MK Resort ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji brend – Grand Kopaonik, ističe direktorka Marketinga i komunikacije Svetlana Kostić.

Konkurs za radna mesta u hotelu Grand, otvoren je za različite pozicije od operativnih do supervizorskih , u okviru više segmenata hotelskog poslovanja.

Pomoćnik predsednice opštine Brus Ivan Đokić, istakao je da je ovo prilika budućim kandidatima da u profesionalnom okruženju, najpoznatijeg hotelskog brenda, iskažu i usavrše svoja znanja i veštine koristeći najsavremenije tehnologinje.

Iz Kompanije Mk Mountin Resort su zadovoljni odzivom kanditata, a već naredne nedelje predstaviće se na sajmu zapošljavanja u opštini Raška.

Iz iste rubrike